Ingrediënten

Studeerpil bevat 7 (natuurlijke) ingrediënten: Rhodiola Rosea, Acetyl-L-Carnitine, L-Theanine, Cafeïne, Vitamine B6, N-Acetyl-L-Tyrosine en Mucuna Pruriens.

Studeerpil bestaat uit een verzameling aminozuren, kruiden, plantextracten en uit één vitamine.

De Nederlandse en Europese wet-en regelgeving is de laatste tijd aan enorme verandering onderhevig wat betreft het uiten van claims over voedingssupplementen (zoals; ”verbetert de concentratie”). Hierdoor is het helaas niet toegestaan om u uitgebreid te informeren over de werking van Studeerpil. Alleen goedgekeurde claims die in de Europese database staan mogen worden vermeld. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de de EU zijn overlegd, mogen we daarom doorgaans niet delen.

1. Rhodiola Rosea

De rozewortel is een plant die groeit in een koel klimaat. Je kan deze plant vinden in gebieden in Scandinavië, Ijsland en Groot- Brittannië.

2. Acetyl-L-Carnitine

Acetyl-L-Carnitine (ALC) is een aan L-carnitine verwante stof die echter een aantal unieke eigenschappen heeft die L-carnitine zelf niet heeft (vooral met betrekking tot het centrale zenuwstelsel). Een belangrijk verschil is dat Acetyl-L-Carnitine zeer gemakkelijk de bloedhersenbarrière passeert en een belangrijkere rol speelt in de hersenstofwisseling.

3. L-Theanine

L-Theanine is een aminozuur dat onder andere voorkomt in groene thee.

4. Cafeïne

Cafeïne is een stofje in de plant die voor de bescherming tegen insecten zorgt. Ook werkt cafeïne als een stimulans voor bijen om naar de plant te komen en deze te bestuiven.

5. Vitamine B6

Vitamine B6 stimuleert een goede werking van je immuunsysteem en je zenuwstelsel.

6. N-Acetyl-L-Tyrosine

In de Studeerpil formule hebben wij gekozen voor N-Acetyl-L-Tyrosine in plaats van de standaard L-Tyrosine. Het voordeel hiervan is dat N-Acetyl-L-Tyrosine een hogere biologische beschikbaarheid heeft en dus beter wordt opgenomen.

7. Mucuna Pruriens

Het Mucuna Pruriens extract is afkomstig van de fluweelboom en is van oudsher zeer populair in India.

WAARSCHUWING

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Op een droge en koele plaats bewaren. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden. In geval van zwangerschap, ziekte, borstvoeding of medicijngebruik vóór gebruik eerst uw arts of apotheker raadplegen.

Bestel nu

BESTELLEN